Mededelingen

 

Corona-Update 25 Mei 2021.(vanaf 5 juni)

Vanaf zaterdag 5 juni mogen ook de volwassenen weer normaal lessen volgen, en het lesrooster wordt weer als voorheen. Natuurlijk gaan we u  komende week allemaal benaderen, mocht dit toch onverhoopt niet lukken zeg het in ieder geval aan elkaar door. Natuurlijk wel alles volgens de richtlijnen van R.I.V.M.

Corona-Update 18 Mei 2021.

Beste leerlingen & ouders,

Ook wij hebben de laatste dagen natuurlijk wederom de ontwikkelingen rondom het weer mogen openen op de voet gevolgd. En ja er is deels groen licht. Dit betekent dat kinderen t/m 17 jaar wel weer groepslessen mogen volgen.

We gaan dus alle lessen voor de leerlingen t/m 17 jaar vanaf woensdag 19 mei 2021 weer herstarten.

Jammer maar de mensen boven de 18 jaar zullen nog even geduld moeten hebben, totdat de overheid ook daar groen licht voor gaat geven.

Wij gaan de komende dagen natuurlijk iedere leerling proberen telefonisch te benaderen, maar mocht u dit eerder lezen, verteld u a.u.b. door dat we onze lessen weer morgen hervatten, en dat dus ook doen met ingang van woensdag 19 mei 2021

Caractére

Nieuwe lessen dit schooljaar zijn Pilates en latino-Swing-Conditie en Caractére . Hier alvast een kleine impressie van Caractére de tweede les:

Deze lessen worden op de vrijdag gedoceerd van 18:00 uur tot 19:00 uur en zijn toegankelijk voor leerlingen vanaf 10 jaar.

Ons is adres is:

Peter Dehing Dance Studio’s

Louis Jansenplein 7

5431 BV, Cuijk.