Mededelingen

Op deze pagina worden mededelingen gedaan voor de leerlingen en door de leerlingen.

Mededelingen & Roosterwijzigingen:

Lieve mensen het is bijna zover, we gaan bijna om naar de nieuwe studio, aan het: Louis Jansenplein 7 in Cuijk houdt u vooral deze pagina op de  website in de gaten daar laten we precies zie per welke dag we kunnen beginnen daar.

Ons nieuwe adres wordt:

Peter Dehing Dance Studio’s

Louis Jansenplein 7

5431 BV, Cuijk.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwe lessen Streetdance & Musical in Cuijk voor de jeugd.                                                                                                                        

Per ingang van dit schooljaar 2017 – 2018 starten er een aantal nieuwe lessen in Cuijk op de donderdag en vrijdag.

Musical donderdag van 18:00 uur tot 19:00 uur. (8 t/m 12 jaar)

Streetdance vrijdag van 19:00 uut tot 20:00 uur. (10 t/m 14 jaar)

Vraag een proefles aan voor in het nieuwe seizoen!

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwe les locatie voor St Oedenrode

Hallo ouders & Leerlingen,

Na enige jaren geleden ooit in 2014 te zijn gevraagd om onze lessen voortaan te doceren in Mariendael door het bestuur van Mariendael, komt er nu toch plotsklaps een einde aan deze samenwerking. Door veranderingen steeds binnen het bestuur, het toedoen van een machtswellusteling binnen dit bestuur en drastische wijzigingen in ons huur contract die in zou moeten gaan per nieuwe seizoen, willen we geen samenwerking meer met Mariendael.

Temeer omdat een van de bestuursleden steeds weer opnieuw bijzondere streken achter onze rug uithaalde, waarmee ze zelfs onze leerlingen nu een keer onnodig in gevaar bracht, heeft ons doen besluiten dit per direct in te laten gaan. Onze nieuwe locatie gaat worden de balletzaal van sportcentrum Van den Oever in Sint Oedenrode.

Adres: Sportcentrum Van den Oever, Koninginnelaan 2, 5491 JV Sint-Oedenrode

De afstand vanaf de huidige locatie is ongeveer 2,3 km en wij hopen dat u het daar net zo naar de zin zult hebben, wij gaan de studio voorzien van eveneens een echte balletvloer, en spiegels zijn er al, en de studio is zelfs iets dieper. Omdat niemand enige verantwoordelijkheid wil nemen en ons normaal telefonisch te woord kan staan wanneer er duidelijk misstanden zijn binnen het gebouw Mariendael, en/of wanneer men extreme veranderingen heeft in de contracten voor het komende schooljaar gaan we dan ook per direct vertrekken. Ook is het beter voor de promotie van de lessen voor het komende schooljaar dat we onze locatie dan reeds bekend hebben.
Wij hopen dat u daar begrip voor heeft, en willen dus vanaf zaterdag 11 Februari 2017 onze lessen gaan voortzetten op deze nieuwe locatie.

Peter Dehing

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwe les locatie voor Gennep

Hallo Ouders & Leerlingen,

Na vele jaren op een prettige wijze gastvrij ontvangen te zijn geworden, is de locatie “Buurthuus Vanons” een andere route gaan varen, waarin er voor ons helaas geen plaats meer was binnen de huidige locatie. Wij hebben meteen alles in het werk gezet om te gaan naar de nieuwe locatie, en jullie worden dus voortaan verwacht op deze nieuwe locatie.

Het is geworden de balletzaal in “t Hokske ” Prinses Margrietstraat 22, te Gennep.