Peter Dehing Dance Studios

Kinderballet / kinderdans

 

Kinderdans / ballet  A.D.V.  3 t/m 7 jaar

Natuurlijk worden er bij Peter Dehing Dance Studio’s ook lessen gedoceerd voor de aller jongsten. Reeds vanaf 3 jaar kunnen kinderen hun eerste dans en ballet lessen volgen.

Voor deze leeftijden doceren we A.D.V. lessen, deze afkorting staat voor algemene dansante vorming, en in deze lessen worden dus ook veel algemene vormen van dans met de kinderen behandeld.

Zo zal er in deze speel leer dans en balletlessen aandacht zijn voor de eerste beginselen uit de klassieke dans lessen, maar evenzo voor een sprookje, of zelfs voor een stukje hedendaagse dans.

Ook zal er gewerkt worden aan het verbeteren van de houding, en aan de coördinatie van het kind, en er zal tevens ruimte zijn voor improvisatie.

Kortom een veel omvattende les waarbij uw jongste naast het leuk bewegen met andere kinderen, ook nog flink wat vaardigheden bijgebracht krijgt op spelende wijze.

de allerjongsten tijdens een improvisatie moment.

 

Kinderjazzdans 8 t/m 12 jaar

De jeugd van tegenwoordig is echt opgegroeid met dans, of het nu de televisie is of op school, alle kinderen dansen graag.

In de lessen jazzdans voor de jeugd is er naast de aandacht voor de stijlen van de hedendaagse Urban dans, streetdance, natuurlijk toch ook nog altijd tijd voor een stuk dans techniek.

Iedere week zal de gewerkt worden aan een volledige les voorzien van een warm-up, mooi stukje cross the floor techniek, een techniek combinatie en een uiteindelijke dans combinatie.

En met veel plezier zal er ook jaarlijks naar een eindvoorstelling gewerkt worden.

Musical klas 8 t/m 12 jaar

Om het geheel nog meer luister bij te zetten is er tegenwoordig ook een extra musical klas toegevoegd aan ons lesprogramma.

Kinderen vinden musical erg leuk, juist de veelzijdigheid en dus nu de combinatie van zang en dans maakt het voor de kinderen waanzinnig aantrekkelijk.

Met nog een beetje onzekerheid starten sommigen het seizoen zeker qua zang, om vervolgens vol zelfvertrouwen het toneel op te gaan met zang en dans.

Dus naast de vaardigheden die je nodig hebt om je musical eigen te maken, worden kinderen veel meer zelfverzekerd door het volgen van deze lessen.

Ook zullen deze kinderen hun opwacht maken tijdens de jaarlijkse voorstelling in een groot theater.

 

Nog meer weten kijk even op ons promotie filmpje: